CANLI
YAYIN

Hedeflerimiz , Doğrularımız.

Lezzetli, Sağlıklı, Hijyenik ve Kaliteli yemek üretmek istiyoruz.
Sektörümüzde satış hacmi ile değil, verdiğimiz hizmetin kalitesiyle ve yemeğimizle öncü olmak istiyoruz. Ev yemeği lezzetini, toplu yemekte teknolojiyi kullanarak yakalamaya çalışıyoruz. Az, öz, temiz ve kaliteli çalışıyoruz. Ağır sanayinin ihtiyacı olan enerjiyi, besin ve kaloriyi sulu yemeklerimizle sağlıyoruz.

Tecrübemizi kullanıyoruz
1950 yılından bugüne 4 Neslin deneyim ve birikimini kullandığımız fabrikasyon üretim yapan ikitelli ve hadımköy mutfaklarımız kaliteli hizmeti, en uygun fiyat ile sunabilmemizi sağılıyor.

Çözüm odaklı hizmet veriyoruz
Müşteri memnuniyetini artırmak için mutfağımızda ve iletişim merkezimizdeki Gıda Mühendislerimiz ihtiyaçlarınıza çözüm olurken, beklentileri ve gereksinimleri en iyi şekilde saptayıp besin ve kalori değerlerine uygun menüler oluşturmaktadır.

Gıda Güvenilirliğinin önemini biliyoruz
Gıda Mühendisi ve Laboratuvar Kontrolündeki satın alma süreçleri, helal belgeli hammaddeler ve sıcak/soğuk zincirin korunduğu depolar ile üst seviyeye çıkarken, üretim süreçlerinde haccp standartlarında ve sağlıklı, lezzetli üretim için buharlı pişirme sistemi kullanmaktayız. Müşterilerimize “lezzetin emin ellerde”  olduğunun güvenini üretimimize entegre ettiğimiz kalite ve hijyen sistemlerimiz sayesinde sağlıyoruz.

Hijyenden taviz vermiyoruz
Gıda güvenliği, kalite ve hijyen, iş güvenliği, işçi sağlığı ve çevre konularında ilgili tüm belgeler, izinler ve ruhsatlara sahip tesisimizde eğitimli personelimizle yüksek standartlı hijyen koşullarını titizlikle uyguluyoruz.

Teknolojiyi Sağlıklı Yemek Üretmek ve Müşterilerimize kolaylık için kullanıyoruz
Büyük yatırımlar yaparak üst standartlarda hazırlık, üretim, sevkiyat, araç, makine ve ekipmanlarını toplu üretim için kullanıyoruz. Sağlıklı, lezzetli, hijyenik ve ekonomik yemek üretiyor, thermoboxlarla sıcak ve temiz şekilde sevk ediyoruz. İnternet’den Online olarak mutfağımızı ve sevkiyatımızı müşterilerimizin takip edebilmesini sağlıyoruz.


Ön plana çıkanlar:

Mutfağımızı 7/24 Online izleyebilirsiniz.

Sektörel Bilgiler, Kalori/Gramaj Tablolarımız

Sıcak ve Hijyenik Yemek Sevk Ediyoruz.

Sertifikalarıyla Kırmızı ve Beyaz Et'te Güven.

Dünya ve Türk Mutfağından Eşsiz Lezzetler

Online ve PDF formatında tanıtımımız.

Sağlıklı, Lezzetli, Hijyenik Yemekler Üretiyoruz.

Kalite Kontrol ve Güvenirlik En Üst Noktada

Hijyen Üretime Girişten Başlıyor.

Aylık Menü Sistemlerimiz

Sevkiyatımızı Online takip edebilirsiniz.

Size özel ürün fiyatlarımız.

Üretim ve Hammadde İzlenebilirlik Takip Sistemi

EZGİ GIDA VE İNŞAAT SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ © Copyright 1996 - 2016 All Rights Reserved. Tüm Hakları Saklıdır.
Mehmet Akif Mh. A.Veysel Caddesi Sarmaşık Sk. No:20 İkitelli / Küçükçekmece / İSTANBUL Tel: 0212 697 47 57 - 0212 693 57 43